BoligstyliNg
& dekoration

Hos Rustikka elsker vi at få lov til at sætte det sidste præg. Hvad enten det er med oppyntningen til særlige begivenheder, eller i forbindelse stylingen af en bolig. Lad os hjælpe dig med at sætte prikken over i'et!

Læs mere

Hos Rustikka tilbyder vi:

Landsdækkende service

Vi skaber hjemlige og autentiske rammer i hele Danmark!

Sammenhængende løsninger

Vi sørger altid for en rød tråd og sammenhængende løsninger uanset opgaven

Et overholdt budget

Udover at spare dig for tid, ressourcer og planlægning - sørger vi altid for et overholdt budget

Lad os skabe rammerne

Vores primære formål er at skabe så hyggelige og autentiske rammer som overhovedet muligt - uanset om vi arbejder på en bolig eller med dekorationen til en fest. Udover at spare vores kunder for tid, ressourcer og planlægning - sørger vi for sammenhængende løsninger og et overholdt budget. Når vi træder ind i et lokale, ser vi med det samme muligheder. Vores kreative hjerner står aldrig stille, og vi stiller med det samme skarpt på løsninger og forbedringer i indretningen - naturligvis med øje for tidens trends, stilarter og personlighed. Dekorationen er alt afgørende for at fremhæve både festomgivelserne- og boligens unikke detaljer og kvaliteter. Via den rigtige styling kan vi hjælpe dig med at skabe rammerne om din drømmebolig- eller fest!

Skræddersyede løsninger til dig:

Oppyntning

Lad os skabe de perfekte rammer om din fest. Vi hjælper med alt, lige fra borddækning til dekoration med festartikler, blomster, lys og tilbyder ydermere udlejning af div. stager og vaser mm.

Boligstyling

Har du brug for hjælp til at skabe et autentisk og nærværende miljø derhjemme, på arbejdspladsen eller til et boligprojekt? Så lad os hjælpe dig med stylingen, og drag nytte af vores fordelagtige priser og brede leverandøraftaler på møbler & interiør.

Komplet styling

Komplet styling inkl. leje af møbler. Denne pakke er ideel til dig, der står med et tomt hus/lejlighed, og måske overfor et kommende salg/fremvisning.
Lad os skabe rammerne med professionel boligstyling og udlejning af komplet møbelpakke. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet inden for 48 timer.