Om os

HISTORIEN BAG 

Rustikka er skabt af Christina Klingenberg fra Kolding i 2020, som efter mange år i mediebranchen besluttede at jagte drømmen om, at skabe et rustikt og unik univers med evighedsblomster (heraf navnet rustikka) med nøje udvalgte tørret blomster.

Aug. 2023 køber Simon og Camilla Rustikka for at drive det videre, men med samme kærlighed til det skandinaviske unikke blomsterunivers. I dag udvikler rustikka.dk tørrede blomsterdesigns som sendes til B2B- og B2C kunder hele verdenen over, sammen med vores møbel- og interiørkollektioner fra vores fantastiske brandsamarbejder. Vi tænker rigtig meget over det bæredygtige valg og hvordan vi sammen kan blive ved med at være et forbillede for fremtiden. Hver eneste af vores blomsterdekorationer er håndlavet med kærlighed til blomsternes oprindelse i rustikkas eget blomsterværksted i Sdr Bjert syd for Kolding.

 

VORES PRODUKTER 

Alle rustikkas blomsterdekorationer og evighedsbuketter er sammensat med øje og sans for æstetik, naturlige farver og kærlighed til den nordiske natur, som kommer til udtryk i vores blomsterkollektioner Derfor vil i også kunne se at vi har valgt de mere nordiske navne til vores produkter. At arbejde med blomster er et håndværk, hvorfor ikke to dekorationer eller buketter er ens, og der ligger rigtig mange timers håndværk bag hver eneste dekoration. Du får til gengæld en dekorativ blomsterdekoration, som holder i rigtig lang tid.

Vidste du i øvrigt, at du reducerer dit CO2-aftryk med 99% over en 6 måneders periode, ved at købe tørrede- frem for friske blomster? Det svarer faktisk til en bustur fra Madrid til København - og tilbage igen!  

Du bidrager derfor til en mere ansvarlig og bæredygtig produktion, hvor der ydermere reduceres spild og overforbrug grundet den lange holdbarhed. 

 

VORES VISION 

Visionen og essensen af rustikka er at skabe rustikke og personlige produkt med øje for æstetik og den nordiske stil. Dit hjem er personligt, og det viser, hvem du er, hvorfor særligt varme, nærvær og autenticitet er vigtige grundelementer i indretningen. Det er dén filosofi, vi bruger, når vi designer og udvikler nye kollektioner til rustikka, og det er den tilgang, der skaber den unikke rustikka-stil.