Om os

HISTORIEN BAG 

Rustikka er skabt af Christina Klingenberg fra Kolding, som efter mange år i mediebranchen besluttede at jagte drømmen om, at skabe et rustikt og unikt boligunivers (heraf navnet rustikka) med nøje udvalgt boliginteriør, møbler, plakatkunst og evighedsblomster i både eget design og fra anerkendte brands. I dag udvikler rustikka både tørrede blomsterdesigns og plakatkollektioner, som sendes til B2C- og B2B kunder hele verdenen over, sammen med vores møbel- og interiørkollektioner fra vores fantastiske brandsamarbejder. Hver eneste af vores blomsterdekorationer er håndlavet med kærlighed til blomsternes oprindelse i rustikkas eget blomsterværksted i Kolding. Oprindeligt blev virksomheden stiftet i august 2020 i Christinas egen garage på hjemmeadressen, men efter blot 4 måneder blev garagen udskiftet med nye naturskønne rammer lige uden for Kolding nærmere bestemt i Skartved, som i dag danner rammerne om både showroom, kontor, blomsterværksted og lager. 

 

VORES PRODUKTER 

Alle rustikkas produkter både vores plakater- som blomsterdekorationer er sammensat med øje og sans for æstetik, naturlige farver og kærlighed til den nordiske natur, som både kommer til udtryk i vores plakatdesigns - ligesom i vores blomsterdekorationer. At arbejde med blomster er et håndværk, hvorfor ikke to dekorationer eller buketter er ens, og der ligger rigtig mange timers håndværk bag hver eneste dekoration. Du får til gengæld en dekorativ blomsterdekoration, som holder i rigtig lang tid.

Vidste du i øvrigt, at du reducerer dit CO2-aftryk med 99% over en 6 måneders periode, ved at købe tørrede- frem for friske blomster? Det svarer faktisk til en bustur fra Madrid til København - og tilbage igen!  

Du bidrager derfor til en mere ansvarlig og bæredygtig produktion, hvor der ydermere reduceres spild og overforbrug grundet den lange holdbarhed. 

 

VORES VISION 

Visionen og essensen af rustikka er at skabe rustikke og personlige produkter med øje for æstetik og den nordiske stil. Dit hjem er personligt, og det viser, hvem du er, hvorfor særligt varme, nærvær og autenticitet er vigtige grundelementer i indretningen. Det er dén filosofi, vi bruger, når vi designer og udvikler nye kollektioner til rustikka, og det er den tilgang, der skaber den unikke rustikka-stil.