Returnering og ombytning

Sådan sender du nemt retur til Rustikka.dk:

Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter den dag, du modtog varen.

Hvis du ønsker at returnere din vare, kan du købe et returlabel via nedestående link.

Pakken må ikke sendes retur uden omdeling/til pakkeshop eller lignende.

OBS: Blomsterdekorationer kan IKKE returneres


Køb returlabel fra GLS til din retur pakke her. (0-10 kg.)


Returadresse:
Rustikka .dk Aps

Gl. Bjert 2a, 

6091 Bjert

 

OBS: Husk at vedlægge faktura samt den udfyldte returseddel i pakken, når du sender retur.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes utilstrækkelig returemballering, eller at du har brugt den uhensigtsmæssig ift., hvad der er nødvendigt for fastslå varens art, egenskaber og funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet dine penge. Hvis varen er værdiforringet, fratrækkes det beløb, du hæfter for.

Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi refunderer, når vi modtager pakken, eller senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for returneringen.

Husk, at det er dit ansvar, at pakken kommer retur i samme stand, som du modtog den. Det er derfor en god idé at sende varen godt emballeret samt med mulighed for track and trace.  

 

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du lægge en ny ordre på shoppen, da vi på den måde sikrer den nemmeste og hurtigste ekspedition af din nye vare.